Your shopping cart is empty!
02/08/2019
Arizona Diamondbacks er ikke færdige med at flytte i dag, da de har tilføjet en anden starter til rotationen. Mike Leake kommer tilbage til Arizona, da Seattle Mariners har handlet ham til Diamondbacks for i øjeblikket ikke afslørede vilkår. Tidligere i år var det angiveligt, at de to hold var i samtaler om en aftale, men den faldt igennem. Leake slog til Arizona State i 2007-2009, før han blev udkast til Reds 8. samlet i 2009. Han har siden været plakatbarn for en liga-gennemsnitlig ..
19/06/2019
MINNEAPOLIS - Det ville være let at skrige fra toppen af ​​Target Field, at Rick Porcello fortjener en ny kontrakt efter det vi oplevede mandag aften.   Starteren var dominerende mod Major League Baseballs mest effektive lineup og kastede syv shutdown innings, mens de førte Red Sox til en 2-0 sejr over Juggernaut Twins.   Men det var bare et uddrag af, hvorfor Porcello skulle have været og skulle overvejes til en kontraktudvidelse.   Husk, Porcell..
15/04/2019
John Means var ikke i humør til at deltage i spil, hvor Boston Red Sox spillede med ham. Baltimore Orioles startkande gik fem innings mod de forsvarende World Series-mestere, hvilket kun tillader at løbe i et 4-0-tab.   Med tabet faldt Baltimore Orioles til 6-10 på sæsonen. De bundet også 2009 Philadelphia Phillies efter at have tilladt et hjem løb for det 16. runde i kampen for at starte sæsonen. Det kom ikke til bunden af ​​den ottende inning, men et tre-run skud fra..
22/02/2019
Som sneen begynder at smelte her i Baltimore, ned i det solrige Sarasota, er Orioles første forårsspillespil 2019 kun et par dage væk. Det ser ud til, at kande og fangere kun er blevet rapporteret, for godt, de slags bare gjorde det - omkring 10 dage siden.   Tingene går hurtigt, i hvert fald på fansiden. Måske ikke på spillerens side, men som hver forår hører vi om monotoni af PFP-øvelser og står over for dine egne holdkammerater i battingburet. Det tager ikke lang ti..
07/11/2018
Der er en håndfuld hold, der har mulighed for helt at slå MLB offseason på hovedet Kansas City Royals baseball bluse, hvis de beslutter at være aktive på handelsmarkedet.   Cleveland indianerne er et sådant team.   Ifølge Buster Olney fra ESPN kunne finansielle restriktioner føre til, at nogle vigtige veteran spillere blev handlet på handelsblokken denne offseason.   Der er meget at pakke ud der, og to-time Cy Young Award vinder Corey Kluber er ..
10/10/2018
Når du tænker på Baltimore Orioles outfield perspektiver, kan det første navn, der kommer i betragtning, være Austin Hays. Skader dræbte Hays 'lager i 2018, hvilket banede vejen for Orioles at kalde Cedric Mullins til at overtage hverdagens opgaver i centerområdet.   Udformet i 13. runde i 2015, ud af Campbell University i North Carolina, overskred Mullins forventningerne i hver mindre liga-stop, han lavede.   På single-A Delmarva i 2016 bogførte Mullins en ..
21/09/2018
Er dette sent race for playoff hjemme-field fordel, spørgsmålet skal stilles: ville det virkelig være en fordel for Braves? Atlanta Braves har gjort et godt stykke arbejde på vejen i år til en 45-30 record. Imidlertid kompenseres dette imponerende mærke med en ret dårligt 39-38 rekord på Suntrust Park efter onsdagens serie-bjærgende sejr over Cardinals. Det er temmelig uhyggeligt, fordi statistiske hold næsten altid klarer sig bedre hjemme derpå på vejen.   Nu, da..
30/08/2018
Baltimore Orioles skal finde ud af, hvad de skal gøre med Chris Davis baseball trøje.   Der er ingen anden måde at sige det til. Holdet underskrev ham til en syv årig $ 161 millioner deal inden 2016 sæsonen, efter at han bælte 47 homers og kørte i 117 kører i 2015. To år før, ramte Davis 53 homers og sluttede med 138 RBI (løber batted in) .   Aftalen var fornuftig på papir. Davis blev 30 i forårstræning, og Orioles lavede et stort skridt på frihandelsf..
20/08/2018
Baltimore Orioles indtrådte søndag med majors værste rekord. Ved 37-86 er Orioles 50 1/2 spil tilbage i American League East med 39 at gå. Ja, de er blevet matematisk elimineret - helt tilbage siden 10. august, en ny rekord for tidligste udgang i divisionsalderen:   Med Orioles 'tab i dag er de blevet elimineret matematisk fra AL East-løbet med 46 spil tilbage i sæsonen, mest i divisionsalderen.   De knytter også 1962 Mets og 1932 Red Sox til den tidligste dat..
29/07/2018
I sine sidste otte måneder som en Oriole - der daterede til december vintermøder, da en handel først blev en mulighed - gjorde Manny Machado alt, hvad han kunne for at stige over støj. Men det var i et øjeblik af stilhed natten den 18. juli, da han endelig brød sammen og indså, at han ikke længere var en Oriole, da han tog sit skilt ind i et tomt klubhus på Camden Yards, tog han skiltet ud.   "Jeg tog mit navneskilt ud og mistede det," sagde Machado den sidste uge som g..
08/04/2018
Et navn, der holder øje med, er Adalberto Mejia, der i øjeblikket pitcher med Rochester, Twins Triple-A-affiliate. Mejia havde sin første rigtige smag af de store ligaer i 2017-sæsonen, og han viste sin uerfarenhed.   Han lavede 21 starter og havde en 4,50 ERA på tværs af 98 innings pitched med 85 strikeouts. Men han gik en alarmerende 44 besætninger, og det er noget, han skal forbedre, mens han spiller med Rochester.   Minnesota Twins har også top pitching u..
17/01/2018
NEW YORK - Left-hander Wade LeBlanc har aftalt en mindre ligakontrakt med New York Yankees og vil rapportere til Major League Spring Training.   Den 33-årige LeBlanc var 5-2 med en 4,50 ERA i 50 relief udstillinger sidste år for Pittsburgh, som faldt sin $ 1,25 millioner mulighed for 2018.   LeBlanc er 30-35 i ni årstider med en 4,40 ERA i 79 starter og 97 relief udstillinger for San Diego (2008-11), Miami (2012-13), Houston (2013), Yankees (2014), Los Angeles Ang..
08/10/2017
Hvert år gør en ung baseball spiller "springet". Det sker, når noget klikker, og alt det naturlige talent, der kun kom sporadisk ud, løses i fuld kraft. I år skete der med Fernando Tatis Jr.   Padres shortstop udsigten satte sammen en sæson for de aldre, der kom så langt ud af venstre felt, ikke engang klubben så det kommer.   "Jeg tror ikke det," sagde Padres Assistant Scouting Director Chris Kemp. "Jeg mener før sæsonen baseball trøje kvinder, hvis d..
03/09/2017
Red Sox left-hander Chris Sale slog ud Toronto's Kevin-søjle i den anden inning tirsdag Boston Red Sox baseball trøje aften for at nå 1.500 karriere strikeouts hurtigere end nogen kande i store liga historie som Boston vandt 3-0.   "Det er svært for mig at forstå, at en fyr kan registrere, at mange strejker i mindre end 1.300 innings," siger Red Sox manager John Farrell. "Virkelig bemærkelsesværdigt."   Even Sale (15-6), der slog 11 og tilladt tre hits i ..
03/08/2017
Allerede før Astros 'frontkontor fløjede på at gennemføre baseball udstyr en betydelig handel deadline deal mandag, ville man have haft en vanskelig tid med at argumentere mod Dallas Keuchel som holdets vigtigste spiller.   Manglen på en rotationsopgradering øger kun spotlyset på Keuchel, aces'en af ​​et personale, der stoler på flere kande, der har kæmpet skader i denne sæson. Hvis Astros skal udfordre i oktober til franchiseens første World Series-titel, vil..
08/07/2017
Han laserbeamed tre mænd fra sin position i venstre felt, bliver den første rookie i Major League Baseball for at hakke baseball trøje kvinder tre outfield hjælper i et spil siden Jim Edmonds gjorde det med englene i 1994.   Det var sikkert smukt; Sådan en vidunderlig visning af forsvar som Osuna - som også rammer .242 med fem hjemløb, tre tripler og otte doubler - samlet sig uden de mindste nerver og kastede perfekte strejker fra venstre.   Men en tanke ..
19/06/2017
Min passion for Miami Marlins baseball kan spores tilbage til mine barndoms formative strækninger. Jeg reflekterer over min kærlighed til baseball som en delmængde til den kærlighed, jeg føler for min far.   Jeg begyndte at spille baseball da jeg var syv år gammel. Det var 1997, samme år, Florida Marlins vandt World Series. Holdet ville ikke blive Miami Marlins i endnu et årti og en halv. Dengang ville min livslang hengivenhed for holdet allerede være cementeret og forst..