Your shopping cart is empty!
03/08/2017
Allerede før Astros 'frontkontor fløjede på at gennemføre baseball udstyr en betydelig handel deadline deal mandag, ville man have haft en vanskelig tid med at argumentere mod Dallas Keuchel som holdets vigtigste spiller.   Manglen på en rotationsopgradering øger kun spotlyset på Keuchel, aces'en af ​​et personale, der stoler på flere kande, der har kæmpet skader i denne sæson. Hvis Astros skal udfordre i oktober til franchiseens første World Series-titel, vil..
08/07/2017
Han laserbeamed tre mænd fra sin position i venstre felt, bliver den første rookie i Major League Baseball for at hakke baseball trøje kvinder tre outfield hjælper i et spil siden Jim Edmonds gjorde det med englene i 1994.   Det var sikkert smukt; Sådan en vidunderlig visning af forsvar som Osuna - som også rammer .242 med fem hjemløb, tre tripler og otte doubler - samlet sig uden de mindste nerver og kastede perfekte strejker fra venstre.   Men en tanke ..
19/06/2017
Min passion for Miami Marlins baseball kan spores tilbage til mine barndoms formative strækninger. Jeg reflekterer over min kærlighed til baseball som en delmængde til den kærlighed, jeg føler for min far.   Jeg begyndte at spille baseball da jeg var syv år gammel. Det var 1997, samme år, Florida Marlins vandt World Series. Holdet ville ikke blive Miami Marlins i endnu et årti og en halv. Dengang ville min livslang hengivenhed for holdet allerede være cementeret og forst..