Your shopping cart is empty!

Red Soxs Chris Sale bliver hurtigst i MLB historie for at slå ud

03/09/2017 0
Red Sox left-hander Chris Sale slog ud Toronto's Kevin-søjle i den anden inning tirsdag Boston Red Sox baseball trøje aften for at nå 1.500 karriere strikeouts hurtigere end nogen kande i store liga historie som Boston vandt 3-0.
 
"Det er svært for mig at forstå, at en fyr kan registrere, at mange strejker i mindre end 1.300 innings," siger Red Sox manager John Farrell. "Virkelig bemærkelsesværdigt."
 
Even Sale (15-6), der slog 11 og tilladt tre hits i syv innings, betragtede hans præstation "ret skør".
 
"Dette spil har eksisteret i lang tid," sagde han. "For at gøre det er det koldt, jeg sætter pris på det. Jeg forsøger ikke at blive forfanget i det, men jeg tager absolut et skridt tilbage og ser på det og sætter pris på det."
 
Salgs milepæl, en kaldet tredje strejke for hans tredje strejke af kampen baseball bluse, kom i 1.290 innings pitched.
 
Tidligere Chicago Cubs ace Kerry Wood holdt den foregående rekord og nåede 1.500 i 1.300 innings pitched.
 
Salg, erhvervet i en blockbuster offseason handel med Chicago White Sox, trådte tirsdag aften's spil i Toronto med en 14-6 rekord, 2,88 ERA og en MLB-bedste 253 strikeouts.
 
Sale, 28, har været ace af Red Sox pitching personale og en førende kandidat til den amerikanske League Cy Young Award. Men han kom ud af sin værste start på sæsonen i et 13-6-tab for indianerne, hvor han opgav syv løber - seks optjent - i kun tre omganger.
 
Farrell krediterede sit ess for "en fremragende indsats."
 
"Det var en vintage Chris Sale udflugt," sagde han. "Han var stærk, han kastede en masse strejker."