Your shopping cart is empty!

Pittsburgh Pirates vs Baltimore Orioles: Grapefruit League Game

29/02/2020 0
Torsdag eftermiddag kæmper Pittsburgh Pirates med Baltimore Orioles i holdets syvende Grapefruit League-kamp foråret
Kl. 13:05 EST torsdag eftermiddag rejser Pittsburgh Pirates til Ed Smith Stadium i Sarasota, Florida. I Sarasota vil Pirates kæmpe for en fælles modstander af Grapefruit League for første gang i forår. Denne modstander er Baltimore Orioles.
 
I torsdagens kamp vil Pirates være på udkig efter deres første sejr i Grapefruit League-aktionen. Efter et regnforkortet tab mod Boston Red Sox onsdag eftermiddag ejer Pirates nu en 0-5-1 rekord i foråret.
 
I torsdagens aktion vil ikke-liste inviterede bullpen-kandidat Hector Noesi starte starten for Pirates. Med undtagelse af et mirakuløst godt forår er Noesi sandsynligvis krydset for tyrefægtningen i Triple-A Indianapolis for at starte sæsonen.
 
Efter Noesi følger den femte startkandidat Steven Brault. Hvis Brault ikke tjener det endelige rotationsspot Baltimore Orioles baseball tøj, da han konkurrerer med Derek Holland og Chad Kuhl om stedet, vil han sandsynligvis knække åbningsdagens bullpen. Mens han har en mindre ligavalg tilbage, er det vanskeligt at forestille sig, at Brault starter 2020-sæsonen i Triple-A.
 
Efter Brault er tættere Keone Kela planlagt at tage haugen. Kela så uberørt ud i sin første forårsturnering og ser grundlæggende ud til en stor 2020-sæson.
 
Foruden Kela planlægges Geoff Hartlieb, Chris Stratton, Yacksel Rios og Cody Ponce,
 
På grund af at være ude af mulighederne, såvel som hans stærke præstation som Pirat sidste sæson, er oddsene store, Stratton vil være medlem af åbningsdagen bullpen. Mens han besidder plus ting, ser Hartlieb billet ud til Triple-A-bullpen for at starte sæsonen.
 
Rios og Ponce er begge spændende arme. Rios blinkede nogle gode ting for Pirates i september sidste år, men han vil sandsynligvis starte sæsonen på Triple-A. Hvad angår Ponce, erhvervede piraterne ham i bytte fra Milwaukee Brewers for Jordan Lyles i juli sidste år. Ponce vil sandsynligvis gøre sin MLB-debut på et tidspunkt i 2020.