Your shopping cart is empty!

Padres Prospect tager baseball ved storm

08/10/2017 0
Hvert år gør en ung baseball spiller "springet". Det sker, når noget klikker, og alt det naturlige talent, der kun kom sporadisk ud, løses i fuld kraft.
I år skete der med Fernando Tatis Jr.
 
Padres shortstop udsigten satte sammen en sæson for de aldre, der kom så langt ud af venstre felt, ikke engang klubben så det kommer.
 
"Jeg tror ikke det," sagde Padres Assistant Scouting Director Chris Kemp. "Jeg mener før sæsonen baseball trøje kvinder, hvis du havde sagt, at denne fyr vil lægge de slags numre du ville være," Nah, det tror jeg ikke. "Det er lidt vildt. Jeg mener for ham at afslutte året i Double-A i en playoff-jagt er ret specielt. "
 
En smule kontekst på det; Tatis er kun 18 år gammel. Da sæsonen startede med Fort Wayne Tincaps var han den 5.-yngste spiller i Low-A Midwest League. Efter en måned kæmpede han som unge gør. Så i begyndelsen af ​​maj syntes kontakten at vende.
"Min første halvdel var ikke særlig god, men da lærte jeg," sagde Tatis. "Du kan ikke slette men jeg er glad for, at det skete, fordi jeg kan lære af det og nu være endnu bedre."
 
Åh, lære af det gjorde han. I en 91-spil strækker Tatis .300 med 19 hjemmehold, 56 RBI og 23 stjålne baser, der bliver den yngste 20-20 spiller i Midwest League historie. Det tjente ham et opkald til Double-A San Antonio, hvor Tatis kom ind i playoff-jagten ... færdig på en 9-spiller-slående strimmel ... og i post-season-hit'350 som Mission's leadoff hitter og scorede et løb i hver enkelt spil.
 
Har vi nævnt, at han kun er 18? For nylig havde Tatis et par hits i Padres instruktionsleague kamp mod de bedste udsigter i Texas Rangers-systemet. Spillet blev afholdt på Petco Park, hvilket giver landmændene en smag af, hvordan det er at nå The Show.
 
Men det er noget, Tatis er allerede meget bekendt med. "Jeg har været sammen med min far på et stort liga-felt, og de minder tilbage. Jeg er glad og stolt over at være her, "sagde Tatis, hvis far (Tatis Sr.) spillede 11 år i bigs og er den eneste, der ramte to grand slams i en inning. Senior gjorde det i 1999, mærkning Dodgers starter Chan Ho Park for dem begge.
 
Den yngre Fernando har tappet ind på sin fars erfaringer for at hjælpe ham med at komme på den ekspressive bane til de store ligaer. "Vi ville dagligt tale om hvad jeg gjorde og hvad der skete i sæsonen. Min far var professionel. Han spillede dette spil, så han ved hvad, når det sker, hvad du skal gøre. Han fortalte mig at holde det enkelt. Lær hver dag. Det er en lang sæson, så du ved aldrig, hvad der vil ske. "
 
Tatis startede året som et spændende talent. Han afsluttede det som en af ​​de 15 bedste udsigter i hele baseball. Padres General Manager A.J. Preller forventer Tatis at bo på shortstop og sandsynligvis starte 2017 tilbage i San Antonio, hvor han sandsynligvis vil være den yngste spiller i Texas League.
 
Men med stor talent kommer store forventninger San Diego Padres baseball tøj. Tatis trivedes i relativt uklarhed. Nu er han midtstadiet og bliver betragtet som svaret på Padres 'langvarige problemer ved shortstop. Hvis der er pres i det, siger Fernando, at han ikke har følt det.
 
"Intet pres overhovedet," sagde Tatis. "Det motiverer mig endnu mere til at arbejde hårdere, fordi jeg skal bringe det hver dag og være endnu bedre, fordi folk forventer det."
Den Dominikanske-fødte Tatis forstår også, at han har den slags talent at gøre baseball spændende igen. Han ønsker at sætte et show til folkene på tribunerne.
 
"Jeg giver det min 100%, fordi du aldrig ved, hvornår det bliver en chance for at folk kommer til at se mig spille."
 
Padres har ikke haft en spændende ung shortstop siden Khalil Greene. Fernando Tatis Jr. kunne afslutte den tørke meget hurtigere end nogen forventede.