Your shopping cart is empty!

Osuna's fremtid kunne være på 3B

08/07/2017 0
Han laserbeamed tre mænd fra sin position i venstre felt, bliver den første rookie i Major League Baseball for at hakke baseball trøje kvinder tre outfield hjælper i et spil siden Jim Edmonds gjorde det med englene i 1994.
 
Det var sikkert smukt; Sådan en vidunderlig visning af forsvar som Osuna - som også rammer .242 med fem hjemløb, tre tripler og otte doubler - samlet sig uden de mindste nerver og kastede perfekte strejker fra venstre.
 
Men en tanke her ...
 
For så attraktivt som alt det var, kunne det være, at Osuna kunne være Pirates 'tredje baseman for fremtiden? Sikkert viste hans skærm på torsdag aften mod Phillies at han har en kanon fra udebanen, og hans spil i fortiden har først vist, at han helt sikkert er dygtig der, men på grund af omstændigheder kan det være i alles bedste interesse at begynde at omsætte Osuna Ind i en tredje baseman.
 
Eller i det mindste tilføj tredje base til hans repertoire.
 
Du ser, med den måde, Josh Bell rammer og spiller forsvar - og det faktum, at han rammer begge sider - det synes ikke at være fornuftigt, at han går overalt snart. Endelig, efter mange års søgning ser det ud til, at piraterne har fundet deres hverdagste baseman i Bell.
 
Pirates outfield som vi ved er overfyldt, når alle er sunde og ikke suspenderet med Starling Marte, Andrew McCutchen, Gregory Polanco og Adam Frazier, der alle får tid derude nu og meget af fremtidens håb, der påstås at ride på Austin Meadows.
 
Logik siger, at der ikke er plads på Outfield Inn til Osuna.
 
Men tredje base - ja, tredje base!
 
Jeg vil ikke regne med at Jung Ho Kang nogensinde spiller for organisationen igen, da hans visumproblemer, der opstod, efter at hans drikkeri- og køringsproblemer i Korea tilsyneladende er åbne, afsluttedes uden at løbe i opløsning.
 
David Freese - underskrevet gennem næste sæson med en klub mulighed i 2019 - er en fyr, der er mere end tilstrækkelig i tredje, men det har været tydeligt at han er bedre i mellemstore doser der end en fyr regnet med at spille hver dag. Freeses bedste rolle kan være at spille nogle tredje og første og være blandet og matchet mod pitchers manager Clint Hurdle forudser ham at have succes mod.
 
Når det er sagt, synes der at være en skarp åbning for, at nogen kan spille en anstændig mængde spil på den store liga for denne franchise på tredjedel.
 
Hvis jeg er Osuna lige nu, vil jeg tale op.
 
Jeg ville gå til organisationen og fortælle dem, at jeg gerne vil give det et skud - om den overgang ville starte nu eller denne kommende offseason, og gennem næste forår vil jeg fortælle dem, at jeg vil gøre det.
 
Og hvis du er Piraterne, i stedet for at kigge udenfor for en, der kan tilslutte, hvad der er et behov, kan svaret bare være Pittsburgh Pirates baseball tøj lige under din næse. Svaret kan bare være Osuna.