Your shopping cart is empty!

Orioles, Ravens Groundskeepers udfordret af klimaændringer

30/10/2019 0
I løbet af baseball-sæsonen er vejrradaren Nicole Sherrys standhaftige ledsager. Det er det sidste, Baltimore Orioles hovedgræssejer kontrollerer før sengetid. Når hun vågner op, gennemgår hun det for at være sikker på, at intet har drastisk ændret sig natten over.
 
”Jeg har en plan A, B, C, D, E, F, ved du?” Sagde Sherry. ”Vi er altid villige til at tilpasse os og er klar til at justere på et øjeblik.”
 
Disse planer er ikke kun til det næste spil. De er i de kommende år.
 
Efterhånden som ekstrem vejr i stigende grad udgør udfordringer i Baltimore, kigger grundeholdere i byen fremad på måder at tackle klimaforandringer, hvad enten det er gennem varmetolerante græs eller sofistikerede dræningssystemer.
 
I 2018 så Baltimore 72 tommer nedbør, den mest nogensinde på rekord - ”Det var forfærdeligt,” huskede Sherry. I år nåede temperaturerne i byen 90 grader i 11 lige dage, og der var uger uden regn.
 
Hele tiden er de gennemsnitlige temperaturer steget i byen i det sidste århundrede med en stigning på 3,5 grader siden 1895 ifølge en CNS-analyse af data fra de nationale centre for miljøoplysninger.
 
”Der har været en stor forskel,” sagde Sherry. ”Hvis det bliver 115 nu på banen, mens 10 år siden, det hotteste vi havde, var 100 grader, begynder jeg bestemt at planlægge for fremtiden.”
 
Uberørt vejr har vist sig at være et problem for Baltimore Ravens og deres grundejer Don Follett - fra at få nok arbejdstagere til at bekæmpe regnvejrsdage til udskiftning af slidt udstyr.
 
Og så er der græsset. En af de største bekymringer for beboere er, hvordan man holder græsset sundt - især i Baltimore.
 
Murray Cook - præsident for sportsgræsafdelingen i BrightView, MLBs officielle felt- og stadionkonsulent - sagde, at det at bo i Midt-Atlanterhavet er en række komplikationer for enhver grundejer.
 
”Det er sandsynligvis det mest vanskelige område at dyrke græs i disse områder, fordi du er nødt til at tackle en virkelig kold vinter. (og) en super varm sommer, ”sagde han.
 
Baltimore-begrundere har forskellige tilgange til at bekæmpe det vanskelige klima.
 
I M&T Bank Stadium bruger Baltimore Ravens Bermudagrass, der er venligt over for varmen, men kræver overvågning med rajgræs for at bevare sin farve i de koldere måneder.
 
Bare et par gader i Oriole Park ved Camden Yards bruger de Kentucky Bluegrass, en af ​​de bedste stammer til at overleve både varme og kulde, men græs, som Sherry sagde, at hun skulle "baby" for at komme igennem de hotteste måneder.
 
Derefter er der de hyppige regnvejr, som kan betyde udsættelser, presenning og andre komplikationer, især for baseballhold med alt-snavs infields. Der er også kvæstelsesrisikoen omkring puddling og glatte baser.
 
I henhold til Major League Baseball-data nåede vejr udsættelser over hele landet næsten 30-års højde i 2018 med 54 kampe påvirket af vejret. Denne sæson sluttede med færre forsinkelser.
 
Orioles blev testet i august, da 5 tommer regn fordød stadionet på en time. Sherry sagde, at besætningen ryddet stående vand i udmarken, og holdet spillede 30 minutter senere. Men selv med et sofistikeret dræningssystem kan græsset og dræningssystemet under græsset kun absorbere en begrænset mængde vand i en kort periode. Nogle gange er det stadig et ventende spil.
 
På Camden Yards kan dræningssystemet fjerne ca. 16 tommer i timen. M&T Bank Stadiums system kan sandsynligvis håndtere omkring 15 tommer, cirka 6 tommer mindre end det kunne håndtere, efter at det oprindeligt blev installeret, når tiden går ned på dens kapacitet.
 
Under regnfulde trylleformularer sagde Follett, at han er nødt til at indbringe flere arbejdere for at håndtere en tungere pres.
 
”Du budgetterer med det værste tilfælde. Du budgetterer med ekstra arbejdskraft til at sætte og slukke torvdækslet, ”sagde Follett.
 
Han sagde, at det tager 10 til 15 mænd at rulle beklædningen ud og 20 for at fjerne det, efter at nedbøren vejer det ned. Sherry udstyrer sit team med omkring 26 personer til at håndtere presenningen - regn eller ingen regn.
 
”I en fem- eller otte-årig cyklus er du nødt til at købe en ny regntarp,” sagde Follett. ”Det bliver udslidt”, fordi det bruges så meget. I fortiden kunne vi gå 15, 20 år, før vi endda har brug for at tænke på en ny regntæppe. Nu bliver vi måske nødt til at få en ny regntarp i de næste par år, fordi vi lægger det så meget ud. ”
 
Sherry og Follett siger, at vejret bestemt gør deres job vanskeligere. De gør alt, hvad de kan for at forberede sig, men siger, at der er et punkt, hvor for meget er ude af deres kontrol.
 
"Det er en rigtig fin balance," sagde Sherry, "og det er stressende. Og du kan bare gøre hvad du kan. Men i slutningen af ​​dagen vinder Moder Natur nogle gange. ”