Your shopping cart is empty!

Oriolerne kunne matematisk elimineres fra eftersæsonen bestridt

20/08/2018 0
Baltimore Orioles indtrådte søndag med majors værste rekord. Ved 37-86 er Orioles 50 1/2 spil tilbage i American League East med 39 at gå. Ja, de er blevet matematisk elimineret - helt tilbage siden 10. august, en ny rekord for tidligste udgang i divisionsalderen:
 
Med Orioles 'tab i dag er de blevet elimineret matematisk fra AL East-løbet med 46 spil tilbage i sæsonen, mest i divisionsalderen.
 
De knytter også 1962 Mets og 1932 Red Sox til den tidligste dato for at blive elimineret fra divisionen / ligaen.
 
For at gøre sager værre for Orioles kunne de finde sig elimineret fra wild-card-sagen så snart som mandag. Virkelig. Orioles indtog søndag 37 kampe bag Oakland Athletics / Houston Astros, hvilket gav dem et elimineringstal på tre.
 
Som en opfriskning kan elimineringsnummeret findes ved hjælp af denne formel: Antal spil i sæson + 1 - vinder af Team X - tab af Team Y. Lad os bruge Orioles som eksempel: 162 + 1 er 163; subtrahere 74 (A's og Astros 'win total) og det giver dig 89; subtrahere 86 (O's tab total) og det giver dig tre.
 
Hvad det betyder, er i bund og grund, at enhver kombination af Astros / A's vinder og Orioles-tab, der kombinerer for tre, vil bremse Baltimore's eliminering. Den gode nyhed - relativt - for Orioles er, at Astros og A'erne vil spille hver igen på søndag, hvor vinderen overtager den eneste besiddelse af først. Med andre ord, uanset hvad der sker søndag, vil O'erne afslutte med et tragisk antal på mindst to.