Your shopping cart is empty!

Mets 'Jacob deGrom ridset fra start vs. Phillies med nakketæthed

16/08/2020 0
To-tiders regerende vinder af National League Cy Young Award, Jacob deGrom, blev ridset fra sin planlagte start mod Phillies i Philadelphia fredag ​​aften på grund af tæthed i nakken.
 
New York Mets-esset (2-0, 2,45 ERA) sagde, at tætheden har holdt sig i løbet af ugen, men at testene afslørede ingen strukturelle skader.
 
Mets manager Luis Rojas sagde, at han ikke tror, ​​at deGrom har en langtidsskade, og deGrom, 32, forventer at komme til sin næste start.
 
"Jeg drøftede om at prøve at gå derude, og jeg tror, ​​at når vi taler om det, var det: 'Lad os gøre dette forhåbentlig til en start-ting og ikke rigtig forværre noget, eller føle dette, ændre min armplads og såre noget andet,' "sagde deGrom." Dette var alle diskussioner, vi havde. Så forhåbentlig er det en ting, der starter, men det er dybest set dag for dag lige nu. Jeg elsker at gå derude og slå og konkurrere. Og når du ikke er i stand til det, frustrerer det dig virkelig. ''
 
Højrehåndet Walker Lockett startede i deGroms sted og opgav fem løb og syv hits i seks omganger af Mets '6-5-tab.
 
I sin seneste start, søndag, undgik den højrehåndte deGrom problemer i fem omgange mod Marlins, hvilket tillader to løb og syv hits og senere sagde, at han havde et problem med langfingeren på højre hånd i løbet af et sekund på 32 pladser inning.
 
Robinson Cano vendte tilbage fra den sårede liste på fredag ​​og var den udpegede hitter, der badede femte mod Phillies og gik 2-for-5 med en solo-homer.
 
Cano, der rammer .410 med to hjemmekørsler og ni RBI'er i 12 kampe, havde været på den skadede liste siden 4. august med en lyskeskade.
 
Mets venstre feltmand Jeff McNeil var ikke i fredagens opstilling, men han sagde, at han havde det bedre et døgn efter at have styrtet ned i venstre feltvæggen under en kamp mod Nationals. Røntgenstråler var negative torsdag, og han blev diagnosticeret med en knogekontusion i knæet.