Your shopping cart is empty!

Manny Machado siger farvel til Orioles og ser fremad

29/07/2018 0
I sine sidste otte måneder som en Oriole - der daterede til december vintermøder, da en handel først blev en mulighed - gjorde Manny Machado alt, hvad han kunne for at stige over støj. Men det var i et øjeblik af stilhed natten den 18. juli, da han endelig brød sammen og indså, at han ikke længere var en Oriole, da han tog sit skilt ind i et tomt klubhus på Camden Yards, tog han skiltet ud.
 
"Jeg tog mit navneskilt ud og mistede det," sagde Machado den sidste uge som gæst hos Citizens Bank Park. "Jeg havde været der i otte år, og det har bare været ... det var første gang jeg brød sammen. Jeg var nødt til at komme ud derfra, fordi det ville blive rigtig grimt. "
 
Machado, 26, er nu en Los Angeles Dodger. Han gik fra et Orioles-hold, der var det værste i baseball for at blive kastet ind i et playoff-løb. Han spiller betydningsfulde spil foran packede folkemængder. Hans nye holdkammerater har været imødekommende. Dodgers manager Dave Roberts realiserede det pres, Machado kunne føle sig for at udføre, trak ham til side på sin første dag og fortalte ham at være sig selv. Machado havde fordelen af ​​at blive tilpasset til hans nye omgivelser med en 10-game biltur før han spillede sit første spil på Dodger Stadium.
 
Det er alle ting, der har bidraget til at gøre Machado's overgang så problemfri som mulig. Forestillingen har været der. Machado indtrådte fredag ​​med hits i seks af hans første syv spil og homered for første gang som en Dodger på torsdag i Atlanta. På grund af en nylig skade på tidligere Oriole Justin Turner, er denne sæson tilbage til shortstop nu en omvej tilbage til tredje base, hvor Machado spillede sine første seks store liga sæsoner. Men det er et skridt, Machado har omfavnet.
 
"Jeg er endelig i stand til bare at slappe af og bosætte sig i at vide, at alt er i fred," sagde Machado. "Jeg kommer til at være her et stykke tid nu, og jeg kan bare slappe af nu. Alt er gjort. Jeg går ingen steder. Jeg behøver ikke bekymre mig om alt. Jeg kan bare gå ud og spille baseball. I slutningen af ​​dagen har denne sidste uge været vanvittig med meget foregår og folk, der ønsker at snakke og møde nye ansigter. Alt har været nyt, men det er bare en del af oplevelsen, at jeg vil forsøge at nyde det og holde på med det, bare se tilbage på alle de store ting, der er sket med mig. "
 
Machado spiller sin første hjemmebane på Dodger Stadium mandag aften. Roberts forventer, at det bliver mindeværdigt.
 
"Jeg tror, ​​det kommer til at være en spændt, varm og energisk modtagelse," sagde Roberts. "Der har tydeligvis været en masse spekulationer, så for at det endelig skal spille sig ud, er han spændt. Men fansen, der kommer til at være mange mennesker. Der kommer til at være over 40.000 på en mandag aften. "
 
Men før det bliver Hollywood-historien skrevet, alle de farvel, der førte ind i denne sidste uge - vende siden på sin Oriole-karriere via FaceTime og sms, telefonopkald og Instagram-indlæg - det var ikke nemt.