Your shopping cart is empty!

MLB Trade Rumours: Seneste på Corey Kluber og Cleveland indianer

07/11/2018 0
Der er en håndfuld hold, der har mulighed for helt at slå MLB offseason på hovedet Kansas City Royals baseball bluse, hvis de beslutter at være aktive på handelsmarkedet.
 
Cleveland indianerne er et sådant team.
 
Ifølge Buster Olney fra ESPN kunne finansielle restriktioner føre til, at nogle vigtige veteran spillere blev handlet på handelsblokken denne offseason.
 
Der er meget at pakke ud der, og to-time Cy Young Award vinder Corey Kluber er naturligvis navnet, der hopper ud af siden.
 
Det var en anden fremragende sæson for den 32-årige, da han gik 20-7 med en 2,89 ERA, 0,99 WHIP og 222 strejker i en American League-høj 215 innings.
 
Kluber går ind i den endelige garanterede sæson af sin kontrakt og vil tjene 17 millioner dollars i 2019.
 
Men hans nuværende aftale har også et par hold-venlige klub muligheder for 2020 ($ 17,5 millioner) og 2021 ($ 18 millioner), der gør ham til en yderst værdifuld handel chip.
 
Det ville helt sikkert tage et par top-tier perspektiver og mere at pry ham løs.
 
Carlos Carrasco har ikke den samme samling hardware i hans trofæerum, men han er en lige så attraktiv handelschip.
 
Den 31-årige var fantastisk endnu en gang i sidste sæson, går 17-10 med en 3,38 ERA, 1.13 WHIP og 231 strejker i 192 innings.
 
Indianerne udnyttede allerede sin valgmulighed på 9,75 millioner dollar for den kommende sæson, og hans kontrakt indebærer endnu et valgår i 2020 på 9,5 millioner dollars, så han ville også repræsentere mere end blot et års udlejning.
 
Med Trevor Bauer, Mike Clevinger og Shane Bieber også i startrotationen, kunne indianerne tænke sig at handle en af ​​Kluber eller Carrasco og stadig have en af ​​de bedste startrotationer i baseball.
 
På et marked, hvor Patrick Corbin, Dallas Keuchel og Nathan Eovaldi er de ledigeste ledige gratisagenter, ville det nu være den perfekte tid for indianerne til at maksimere værdien af ​​deres topstartere, mens de potentielt frigjorde noget lønningsrum og styrket landbrugssystemet i behandle.
 
Catcher Yan Gomes er også opført som en potentiel handels kandidat af Olney, og han bærer også værdi, om end ikke på samme niveau som de to top-flight startkande.
 
Efter et par ned sæsoner, Gomes rebounded at sende en 103 OPS + med 26 doubler, 16 hjemme kører og 48 RBI. Han kastede også ud 29 procent af base stjælerne, var en All-Star for første gang og sluttede sæsonen med 2,6 WAR.
 
For et hold på udkig efter at opgradere fangstpositionen, men ikke interesseret i at gøre et langsigtet engagement til gratis agenter Yasmani Grandal og Wilson Ramos, kunne Gomes være et attraktivt alternativ.
 
Den 31-årige vil tjene 7.083 millioner dollars i 2019, efterfulgt af et par rimelige priser for klubber i 2020 ($ 9 millioner) og 2021 ($ 11 millioner).
 
Problemet er efter at have handlet Francisco Mejia til San Diego Padres i bytte for Brad Hand og Adam Cimber i løbet af sommeren, der er ingen klar intern udskiftning ud over backup Roberto Perez.
 
Det endelige navn på denne liste, Edwin Encarnacion, vil være svært at flytte.
 
Den 35-årige skyldes 21.667 millioner dollars i 2019, og han har en valgmulighed på 20 millioner dollars i 2020, der bærer en 5 millioner dollar buyout.
 
Encarnacion er stadig en farlig slugger, da han sendte en 115 OPS + med 32 hjemmeløb og 107 RBI i 2018, men holdene lægger mindre en præmie på spillere, der kun er skyldige.
 
Det ville sandsynligvis tage en god del af hans løn for at finde en taker baseball bluse, og det ville besejre formålet.
 
Så vil indianerne virkelig overveje at flytte et vigtigt veteranstykke?
 
Det er for hurtigt at fortælle, men på dette marked gør shopping Kluber og Carrasco meget mening, og det kan hjælpe holdet i det lange løb.