Your shopping cart is empty!

Hvordan vil tvillingerne holde tingene til, indtil Santana vende

08/04/2018 0
Et navn, der holder øje med, er Adalberto Mejia, der i øjeblikket pitcher med Rochester, Twins Triple-A-affiliate. Mejia havde sin første rigtige smag af de store ligaer i 2017-sæsonen, og han viste sin uerfarenhed.
 
Han lavede 21 starter og havde en 4,50 ERA på tværs af 98 innings pitched med 85 strikeouts. Men han gik en alarmerende 44 besætninger, og det er noget, han skal forbedre, mens han spiller med Rochester.
 
Minnesota Twins har også top pitching udsigt Fernando Romero i Triple-A, og han vil være en mulighed for at hjælpe med at fylde tomrummet. Romero har dog ikke sat over Double-A, så han vil stadig have brug for mere krydderier, før han er klar.
 
Det ville være spændende at se Romero i Twins Cities på et tidspunkt i løbet af denne sæson. Når det er sagt, September er nok den tidligste vi ses med Twins, hvis det hele er denne sæson.
 
Det mest logiske spil ville være på Phil Hughes at fylde den rolle for nu. Hughes arbejder på vej tilbage fra skade og er i øjeblikket på en mindre liga-opgave. Han bør være klar til at pitche, når han er berettiget til at komme ud af handicappede listen.