Your shopping cart is empty!

Hvad skal Orioles gøre med Chris Davis?

30/08/2018 0
Baltimore Orioles skal finde ud af, hvad de skal gøre med Chris Davis baseball trøje.
 
Der er ingen anden måde at sige det til. Holdet underskrev ham til en syv årig $ 161 millioner deal inden 2016 sæsonen, efter at han bælte 47 homers og kørte i 117 kører i 2015. To år før, ramte Davis 53 homers og sluttede med 138 RBI (løber batted in) .
 
Aftalen var fornuftig på papir. Davis blev 30 i forårstræning, og Orioles lavede et stort skridt på frihandelsfronten for at bringe tilbage en populær spiller. Nu, to årstider senere, er det alle vokset til et mareridt.
 
Davis 'tal er faldet støt siden underskrivelsen. Hans batting gennemsnit sidste år var bare .215. Han har ramt lidt bedre i det sidste, men igennem 28. august slog den første baseman et uhyggeligt .173 med 16 homers og 48 RBI. Da Orioles holdt deres nylige brandsalg for at aflæse flere dyre kontrakter - blev Manny Machado, Zach Britton, Jonathan Schoop blandt andet - Davis forblevet.
 
Det er en albatross omkring holdets hals. Davis er i det tredje år af hans syvårige aftale, og 42 millioner dollars af disse penge vil blive udskudt i 2037. Ifølge Cot's Contracts vil Davis blive betalt 42 millioner dollars i udskudte penge i 10 trancher på 3,5 millioner dollars årligt fra 2023-2032 med fem rater på 1,4 millioner dollar fra 2033-2037.
 
Det er en stor kontrakt, og det vil være svært eller umuligt at overbevise et andet hold om at tage det i en handel, især da Davis har en af ​​de værste offensive sæsoner, sporten nogensinde har set.
 
Hvilket gør Davis-spørgsmålet endnu mere komplekst og forvirrende.
 
Hvad gør Orioles med ham?
 
Orioles har gjort det meget klart, at de er i genopbygningstilstand og ønsker at blive yngre. Nu. De har vinket det hvide flag på 2018 sæsonen og gentager flere gange en flok tidligere mindre leaguere til auditions i Big Show.
 
De har en ung venstrefielder ved navn Trey Mancini, der spillede første base i de mindre ligaer, der kunne overtage Davis 'spot i første base. Men hvad sker der med Davis? Han har udviklet sig til en solid defensiv første baseman, der virkelig hjælper Baltimore i mange situationer.
 
Det virker meget tvivlsomt, at holdet blot vil slippe Davis fra sin kontrakt og spise hvad der er tilbage. Oriolesne kunne begynde at sidde den venstrehåndede, der slår Davis mere mod venstrehænde kanter. De har endda sat ham i nogle dage ad gangen. De har allerede forsøgt begge disse tilgange i 2018 og fandt lidt succes.
 
Baltimore kunne bringe ham tilbage igen næste år og håber på en eller anden måde, at han finder sit slående slag igen. Han har haft det før. Men Davis er en hård arbejdstager, og selv manager Buck Showalter sagde i et midt-sæson pre-game interview på MASN, at den første baseman fortsætter med at lede efter svaret.
 
"Chris skubber hver dag og fortsætter med at forsøge at finde løsningen på den udfordring, han har haft," sagde Orioles manager Buck Showalter. "Det er meget frustrerende. Vi har alle set, hvad han er i stand til, men han har ikke kunnet gøre det i en længere periode nu. Det har været en hård ting at massere. Chris har ikke holdt op med at skubbe og har ikke holdt op med at prøve. "
 
Davis sagde også, at hele sæsonen har frustreret ham.
 
"Jeg vil gerne komme på arbejde hver dag, og der har været flere gange i år, hvor i slutningen af ​​dagen ikke var meget at se på," fortalte Davis MASNSports.com. "Det er svært. Og det er svært at forsøge at finde det positive i det. "
 
Oriolesne har omkring fire uger tilbage i 2018 sæsonen, nok tid til Baltimore Orioles baseball bluse, at Davis fortsætter med at forsøge og på en eller anden måde forbedre sit batting gennemsnit. Mest sandsynligt, på grund af denne kontrakt og hvor dårligt Davis har ramt denne sæson, har Orioles bare nogle få valg. Du skal bare slippe ham, spille ham i mere en deltids rolle eller bringe ham tilbage i 2019 og håber at 2018 bliver simpelthen en dårlig drøm i deres fortid.
 
De vil sandsynligvis nødt til at bringe ham tilbage og se, hvordan han starter 2019 sæsonen. Hvis han rammer godt, lad han spille hver dag, og alle vil være rigtige med verden. Hvis ikke, så arbejd en slags platonsystem for ham. Nogen der tjener den slags penge er svært at flytte og sværere at bare forlade på bænken.