Your shopping cart is empty!

Historie linjer at se, hvornår Orioles 'Grapefruit League skema

22/02/2019 0
Som sneen begynder at smelte her i Baltimore, ned i det solrige Sarasota, er Orioles første forårsspillespil 2019 kun et par dage væk. Det ser ud til, at kande og fangere kun er blevet rapporteret, for godt, de slags bare gjorde det - omkring 10 dage siden.
 
Tingene går hurtigt, i hvert fald på fansiden. Måske ikke på spillerens side, men som hver forår hører vi om monotoni af PFP-øvelser og står over for dine egne holdkammerater i battingburet. Det tager ikke lang tid for spillerne at trætte af foråret rutine og håber på de rigtige spil at starte.
 
Men i foråret bringer nye intriger, og det starter med ny manager Brandon Hyde. De bemærkelsesværdige ændringer, vi har hørt om i O's lejr, omfatter en mere afslappet overordnet vibe end måske tidligere år, en masse musik under træning og højhastighedskameraer, der optager pitchers 'bullpen sessioner.
 
Hvad roster angår, er der et par velkendte veteraner holdovers fra sidste år, men der er også mange unge. Orioles valgte at basere sig på markedet for free agent i år, idet man kun signerede en stor liga-friagent - Nate Karns - sent i offseasonen.
 
Der er konkurrence over hele diamanten, herunder højre felt, tredje base, shortstop og catcher. Det vil være særligt interessant at se spillerne, der er forbundet med disse positioner, konkurrerer under Grapefruit League-spil, fordi det vil være deres chance for at vise, at de fortjener at starte.
 
Vil veteran Alcides Escobar, der er underskrevet til en mindre ligaaftale, være i stand til at holde ud af det unge Rule 5-udkast, vælger Richie Martin og Drew Jackson på shortstop? Defensive målinger har ikke været lige så venlige for Escobar for nylig som de var i begyndelsen af ​​sin karriere, så det vil være interessant at se, om han stadig kan vælge den i disse forårsspilspil. I sidste år fik Escobar rigelig tid på andre stillinger i infielden, så det kan til sidst være et hjælpeprogram, som han garnerer, mens en af ​​ungdommene stak ud hverdagens bat på kortstop.
 
Catcher er et mysterium lige nu, men forsvaret vil være afgørende for alle, der håber at snag gig. Forår er meget vigtigt for opbygning af kemi mellem pitchers og catchers, hvilket kunne være forskellen mellem at flyve nord sammen med holdet og rapportere til en mindre liga-affiliate. Austin Wynns og Chance Sisco synes at have indersporet for fangstposition lige nu, men vi vil snart se, hvad forårstræningsspil bære ud.
 
Den rigtige felt kamp omfatter fyre som DJ Stewart, Austin Hays og nyligt underskrevet Eric Young Jr. Der er også en chance for, at den, der ikke vinder dette job, kan blive en ekstra outfielder på åbningsdagen. Men jeg ville tænke den eneste måde Young vinder startjobbet er, hvis Stewart, Hays og enhver anden ung fyr, der konkurrerer om stedet, falder fladt på deres ansigt.
 
Tredje base synes at være en af ​​de mindst talte om konkurrencer. Hovednavne der er Renato Nunez, der spillede en flok spil mod slutningen af ​​sidste år, mens han viste sig stand til pladen, men ikke så meget på banen, og Rio Ruiz, et offseason-køb af GM Mike Elias.
 
Måske opstår der noget nyt navn i løbet af forårstræningen. Men et navn, der ikke rigtig synes at være i mixen på tredjepladsen i øjeblikket er Ryan Mountcastle, hvem holdet arbejder på første base. Der er også en chance for, at en af ​​shortstop-kandidaterne glider over til tredje, hvis ingen af ​​de tidligere nævnte navne adskiller sig.
 
Endelig et par vigtige noter, når du tænder dine fjernsyn og radioer i lørdag til det første Orioles forårstræningsspil. Jo højere tallet er på en spillerens trøje, jo yngre er de, og jo mindre sandsynligt er det at lave holdet. Nu er det ikke altid tilfældet, da en spiller kan ændre sin trøje til et lavere antal senere i foråret eller i starten af ​​den rigtige sæson, men bare husk det.
 
Der er også meget omsætning på omsætningen om foråret, især i de tidlige spil. Pitchers er ikke udspændt nok til at gå mere end en inning eller to, og positionen spillere skal hele tiden filtreres ind og ud for at trænerne får et godt kig på alle.
 
Så hold disse punkter i tankerne, når du taler ind i foråret baseball og altid huske - især under en genopbygning - at tålmodighed er nøglen.