Your shopping cart is empty!

Gør det rigtige med mindre liga spillere

29/05/2020 0
Baltimore Orioles front office er ikke kendt for sin generøsitet med spillerlønninger, i det mindste siden han blev brændt på en bestemt langvarig kontrakt.
 
Baltimore Orioles viste dog en vis anstændighed i dag, da frontkontoret meddelte, at de ville betale deres mindre ligaspillere gennem mindst 30. juni.
 
Dette skridt får frontkontoret til at se godt ud, men er det det bedste for mændene i mindre ligateams?
 
For et par dage siden frigav Orioles 37 mindre ligaspillere. Nogle argumenterer for, at dette faktisk er en bedre aftale for spillerne, fordi de kan samle flere penge gennem statsledige arbejdsløshedsagenturer under COVID-19-pandemien. De kan også potentielt forsøge at signere med et andet hold. En som Jomar Reyes kunne faktisk gøre det.
 
På den anden side for mindre liga spillere, der ønsker at rykke op i organisationen, holder deres løn på $ 400 pr. Uge dem i sikkerhed med holdet.
 
Orioles flytter for at betale deres mindre ligaer kommer efter, at nogle hold har fået tilbageslag for at beslutte at stoppe med at betale dem helt. A'erne var et sådant hold. Andre har allerede lovet at betale dem gennem hele sæsonen. Disse hold inkluderer Mariners, Marlins og Padres.
 
Den lave løn skyldes, at spillerne betragtes som lærlinger. De bliver ikke fuldgyldige medlemmer af holdet, før de når MLB. De er teknisk uafhængige entreprenører. Dette ville normalt gøre dem uberettigede til arbejdsløshed, ligesom koncertarbejdere - tænk Uber-chauffører eller freelance-forfattere (som mig). Men med så mange spillejobs, der er ude af arbejde på grund af COVID-pandemien, tillader mange stater gig-arbejdere at modtage arbejdsløshed.