Your shopping cart is empty!

Derfor bør Red Sox høre på Rick Porcello

19/06/2019 0
MINNEAPOLIS - Det ville være let at skrige fra toppen af ​​Target Field, at Rick Porcello fortjener en ny kontrakt efter det vi oplevede mandag aften.
 
Starteren var dominerende mod Major League Baseballs mest effektive lineup og kastede syv shutdown innings, mens de førte Red Sox til en 2-0 sejr over Juggernaut Twins.
 
Men det var bare et uddrag af, hvorfor Porcello skulle have været og skulle overvejes til en kontraktudvidelse.
 
Husk, Porcello fortalte WEEI.com dagen før starten af ​​denne sæson, at han forsøgte at få Red Sox interesseret i at forpligte sig til en aftale, der strækker sig ud over 2019. Det er det, han sagde:
 
"Mig og min agent (Jim Murray) - min agent håndterede det - han nærmede sig dem og udtrykte mit ønske om at fortsætte med at spille her. Vi udtrykte vores vilje til at lave en rabat for at gøre det arbejde. om det, men som foråret gik økonomisk, følte de ikke, at det ville passe. Det var temmelig slags fizzled og der var virkelig ingen yderligere samtaler ud over det. Det er stort set det. "
 
Intet tilbud blev foretaget af Red Sox, som besluttede at prioritere kontraktudvidelserne af Chris Sale og Xander Bogaerts, og når sæsonen begyndte, blev det klart, at forhandlinger med lignende som Porcello virkelig ikke var en mulighed. Spilleren har derimod altid forlod døren åben.
 
"Ja, det er så dårligt, at jeg vil spille her," sagde den 30-årige tilbage i marts, da han blev spurgt, om han ville tale kontrakt i løbet af sæsonen. "Jeg tror ikke, det ville være en distraktion for mig. Jeg ville være mere end villig og åben for at fortsætte med at tale, hvis der er nogen interesse fra Red Sox-slutningen fremad. Men det er ret meget op til dem på dette tidspunkt.
 
"Jeg har været her i fire år nu, jeg har lært meget, og jeg har virkelig nydt godt af at spille for og repræsentere denne organisation og denne by. Det er lidt af hvor mit hjerte er. Det virker ikke altid sådan for at kunne fortsætte med at leve det ud eller følge igennem. Den del er på dette tidspunkt lidt skuffende. Bare hold på lastbil og se, hvor det ender. "
 
Krukken Red Sox prioriterede i offseasonen med en fireårig, $ 69 millioner kontrakt, Nathan Eovaldi, har igen været offer for fysiske lidelser. Hans ting og potentiale er utænkeligt mere spændende end hvad Porcello tilbyder, og dermed holdets vilje til at allokere pengene mod fireballeren. Men dage som den ene mod tvillingerne skulle minde den røde sox, de vil måske gerne tage et andet kig på den tidligere Cy Young-vinder.
 
Efter en forfærdelig start i denne sæson har Porcello fundet sig bosat i den nøjagtige pitcher vi oplevede for et år siden, hvor han sad med en 4,31 ERA i sine 15 starter, hvor Red Sox bærer et 9-6 mærke. Og hvordan han har formået at bob og væve sin vej til den nylige succes, bør også bemærkes ved at bruge gameplans og gode nok ting til at bevise sit værd som en krukke.
 
Denne gang var det hans fire-sømmer, der poppede Sandy Leon's mitt bedre end nogen anden gang i sæsonen, hvilket var præcis, hvad doktoren bestilte mod majors top lineup.
 
"Det er hvad jeg skal gøre", sagde Porcello om hans evne til at forblive uforudsigelig. "Jeg kaster ikke 98 (mph). Jeg kaster ikke den wipeout skyderen, der er næsten automatisk nogle gange for fyre. Det er hvad vi skal gøre for mig og Sandy og Vazqy, når vi angriber lineups, vi "Jeg skal kunne udføre pladser og slå hjørner og ændre hastigheder og være præcis, fordi jeg ikke er udstyret med overvældende ting, som andre forretter byder på, og det er sådan, jeg pitcher."
 
"Han gjorde sit hjemmearbejde, det gør han altid," sagde Red Sox manager Alex Cora. "Du kigger på hold, der har lagt meget på disse fyre, kigger efter tendenser og visse ting. Som jeg har sagt hele tiden, er det anderledes hver femte dag. I dag var det fire-seamer. Andre nætter er det sinker og curveball og ændringen og alt det. Jeg er bare glad for at han var på højden i dag. Vi havde brug for ham til ikke kun at gå syv, men at dominere for syv. "
 
Meget som J.D. Martinez 'indflydelse på nogle af Red Sox' yngre hittere, bør Porcello's ledelse i dette rum absolut værdsættes af organisationen. Han er ikke alene i at sætte tonen til de forsvarende verdensmestere, men hvis du skulle vælge de mest magtfulde stemmer på holdet, ville han være på toppen af ​​listen.
 
"Han har været god," sagde Cora. "Han havde ikke en god start til sæsonen, men han fortsatte med at arbejde på sit håndværk og foretage tilpasninger. De tre gutter, de betyder meget for mig i klubhuset. David (Price), Chris (Sale) og Rick. Jeg har en besked eller hvad end de er, der altid er på kontoret, og vi taler om det, og de tager sig af de ting derinde. På deres egen måde også. De er meget forskellige. Han har været stor. en fyr jeg mødte, fløj han med mig til Puerto Rico første gang vi gik ned med t