Your shopping cart is empty!

Dallas Keuchel mærket med første tab som stråler lukkede Astros

03/08/2017 0
Allerede før Astros 'frontkontor fløjede på at gennemføre baseball udstyr en betydelig handel deadline deal mandag, ville man have haft en vanskelig tid med at argumentere mod Dallas Keuchel som holdets vigtigste spiller.
 
Manglen på en rotationsopgradering øger kun spotlyset på Keuchel, aces'en af ​​et personale, der stoler på flere kande, der har kæmpet skader i denne sæson. Hvis Astros skal udfordre i oktober til franchiseens første World Series-titel, vil de have brug for den version af den genvindelige tidligere Cy Young Award-vinder, der dominerede i april og maj.
 
I betragtning af deres enorme division ledelse, Keuchel har rigelig tid til at genvinde sin All-Star formular. Men i hver af sine to starter siden han vendte tilbage fra et tomåneders skadesfravær, har den skæggede lefthander manglet skarpheden med sine pladser og fastslår kommandoen, som han trives på.
 
Keuchel blev ikke ramt særlig hårdt i Astros '3-0-tab til Tampa Bay Strålerne onsdag aften Houston Astros baseball tøj, men måtte arbejde hårdt for at fuldføre fem omganger med tre-løbskugle. Strålerne aflejrede pladser, hvor hitters typisk svinger. De påførte alle deres skade med to outs.
 
University of Houston produkt og The Woodlands indfødte Austin Pruitt out-pitched Keuchel. Pruitt, der kom ind i spillet med en 6,63 ERA, begrænsede sit hjembyhold til fem hits over 6 1/3 målfri innings.