Your shopping cart is empty!

Baltimore Orioles: John Means var varmt, men Offensiv Falls Flat

15/04/2019 0
John Means var ikke i humør til at deltage i spil, hvor Boston Red Sox spillede med ham. Baltimore Orioles startkande gik fem innings mod de forsvarende World Series-mestere, hvilket kun tillader at løbe i et 4-0-tab.
 
Med tabet faldt Baltimore Orioles til 6-10 på sæsonen. De bundet også 2009 Philadelphia Phillies efter at have tilladt et hjem løb for det 16. runde i kampen for at starte sæsonen. Det kom ikke til bunden af ​​den ottende inning, men et tre-run skud fra Xander Bogaerts satte et udråbstegn på boldspillet og fortsatte en deprimerende løbe af denne pitching personale.
 
Midler fungerede effektivt i den første inning mod Red Sox, der producerede to svingende strikeouts for at lede ting væk. Hans første var en 92 mph fastball vej op i zonen for at få Andrew Benintendi svingende og afslutte inning ved at få Steve Pearce til at gå ned fiskeri efter en ændring.
 
Han befandt sig i en marmelade for at starte den anden inning, og ramte J.D. Martinez med en tonehøjde, efterfulgt af en Xander Bogaerts base hit for at sætte løbere på hjørnerne uden outs. Heldigvis besluttede Martinez sig for at afprøve Joey Rickards arm i højre felt ved ikke at mærke på en flyball ude. Det næste bat resulterede i et dobbeltspil fra bat Eduardo Nunez og en stor lettelse for Means.
 
Det var ikke den eneste dårlige beslutning Martinez gjorde på basepaths i dette spil. Efter Boston tog en 1-0 led i den fjerde inning off en sac-fly fra Bogaerts, blev Martinez fanget i en rundown efter at have kørt på en Dustin Pedroia svag bold til Means.
 
Lefty afsluttede sin anden start på sæsonen med en let femte inning, der sluttede sin dag med en 5 IP, 4 H, 1 ER, 1 BB, 3 K pitching line. Han sænkede hans ERA til 1,98 efter fem optrædener denne sæson. Det er ikke alt dum og dyster med dette Baltimore Orioles pitching personale. Seks innings ville have været bedre, selvfølgelig, men med regn i prognosen for mandag formiddagens kamp mod den røde sox, skal pennen have en vellykket fridag, før de begynder deres serie mod den amerikanske liga østlige Tampa Bay Rays på tirsdag.