Your shopping cart is empty!

Arizona Diamondbacks erhverver Mike Leake fra Seattle Mariners

02/08/2019 0
Arizona Diamondbacks er ikke færdige med at flytte i dag, da de har tilføjet en anden starter til rotationen. Mike Leake kommer tilbage til Arizona, da Seattle Mariners har handlet ham til Diamondbacks for i øjeblikket ikke afslørede vilkår. Tidligere i år var det angiveligt, at de to hold var i samtaler om en aftale, men den faldt igennem. Leake slog til Arizona State i 2007-2009, før han blev udkast til Reds 8. samlet i 2009. Han har siden været plakatbarn for en liga-gennemsnitlig starter med -0.1 karriere vinder over gennemsnittet.
 
Dbacks vil sandsynligvis få Leake til at erstatte Zack Greinkes rotationssted, da han tager til Houston. Rotationen projicerer i øjeblikket som Ray, Kelly, Gallen, Leake og Clarke / Young.
 
OPDATERING: Diamondbacks betaler kun for $ 6M over resten af ​​aftalen og sender High-A infield-prospekt Jose Caballero til Seattle. Caballero rammer .268 / .388 / .396 med 12 doubler, 3 homers og 28/35 i stjålne baseforsøg på sæsonen for Visalia. Denne aftale fungerer virkelig godt for Arizona, da prisen ikke var meget uoverkommelig i løn eller udsigter.